Ik ga aan op mensen..

 

Ik ga aan van mensen inspireren en daar reactie op krijgen. In gesprek gaan en de energie voelen van iemand. Hier gaan mijn voelsprieten weer van aan.  Dit is de manier hoe ik andere graag begeleid en wil begeleiden. Zo kan ik mijn passie en liefde voor kunst en creativiteit echt overbrengen. Zo kan ik andere aan de hand meenemen. Niet om ze iets te vertellen hoe ze iets moeten doen , maar om ze te laten ervaren. Zintuigen te gebruiken, op een andere manier dan we gewend zijn in de dagelijkse ratrace van het leven. 

Op die manier wil ik andere de schoonheid van de natuur laten ervaren, zodat ze ook die haartjes te zien krijgen op blaadjes en de beestjes. Genieten van het zonlicht dat op bepaalde manieren door de bladeren heen schijnt, de Libelle die een mooie boodschap komt brengen als hij aan je neus voorbij vliegt, dat de maan met zijn prachtige fases jouw door een cyclus heen brengt daar jij jezelf op aan kunt passen. 
Dat schatje wat je vindt op straat eigenlijk iets is, waar je de mooiste dingen mee kunt creëren. Dat als je langs de waterkant loopt en je de geur van de watermunt in je neus krijgt en denkt hé wat ruik ik hier.  Dat zoiets simpels als krabbelen met een potlood in de natuur, alles zou kunnen veranderen naar jouw creatieve natuur.


Ik heb een verschillend aanbod aan avonturen waar je even in kunt gluren! 

 

Creatieve groet Silvana