Wake up the life artist in you..

 

Wil jij creativiteit weer eigen maken, kom dan spelen in mijn atelier!

 

Je vindt het eigenlijk heerlijk om te creëren en je wilt best eens wat meer met je handen bezig zijn. Het liefste wil je direct aan de slag en de mooiste creaties naar boven toveren. Je gaat direct mega uit je comfort zone want je hebt een voorbeeld voor je en dat ziet er zo mooi uit dat jij dat ook wilt, dat lukt niet! Frustratie op en top daar ligt het weer in de hoek! Wat doe je jezelf aan? Waarom maak je het jezelf zo moeilijk? 

 

Laat mij je helpen. Zodat jij gaat genieten van jouw eigen creativiteit.  En nee ik ga je niks leren dat doe jij helemaal zelf. Ik laat je beginnen bij het begin ;) zodat jij het jezelf eigen gaat maken.

Mijn doel is dan ook vooral andere te inspireren en plezier te laten ervaren op iedere laag van dat creatief proces want dat is meer dan alleen maar maken.

 

Wat ik enorm belangrijk vind is een veilige, rustige en knusse sfeertje creëren in mijn atelier. Vanuit rust krijg je ruimte, en vanuit deze twee belangrijke onderdelen kun jij heerlijk in jouw creatieve flow gaan komen om op jouw manier te gaan creëren. Hierdoor ontstaat ook weer ruimte voor jezelf en het kwetsbare want door het creatieve proces aan te gaan ontwikkel je ook op persoonlijk vlak. Hieruit kan zich mooie magie ontvouwen en ga jij jezelf meer openstellen om meer los te kunnen laten en eigen vrijheid ervaren in het creëren, wat ook weer op andere lagen van het dagelijkse leven de lol terug kan geven.

Door te experimenteren kan je  de mindset van ‘dat kan ik niet’ makkelijker om gaan vormen naar iets positiefs, hoef je inspiratie niet meer te zoeken want inspiratie vindt jou. Je gaat technieken meekrijgen en door te proberen ga jezelf anders aanleren zodat jij van je eigen stijl gaat genieten. 


In mij atelier werken we met vooral natuurlijke, simpele en duurzame materialen zodat jij niet direct een kast vol hoeft te laden.

Ik kijk er enorm naar uit om dit alles jouw te laten ervaren.

 

Liefs Silvana 


Voor vragen of samenwerking neem vrijblijvend contact met mij op en ik beantwoord met liefde!