Ik ben Silvana, meestal Sil een kunstenaar die verbindt


Dat duurde even voordat ik deze woorden letterlijk in de mond nam, 37 jaar om precies te zijn ;). Daarvoor mocht ik eerst mama worden van een mooie tweeling en wij wonen samen in het mooie Dinteloord een dorp in Brabant. Ik heb al veel  verschillende loopbanen achter de rug maar kon mijn draai nooit ECHT vinden. Ik paste me te vaak aan. Dat is nu gelukkig anders. 

Het zat er al vroeg in

Als klein meisje was ik al bezig met zo gedetailleerd mogelijk dingen te tekenen met een enorme passie voor de natuur. Dit uite ik weer in mijn natuurclubjes en verzamelingen van natuurlijke materialen.

Totdat ik ouder werd en de creativiteit steeds verder wegvaagde er werd al snel gezegd: "als kunstenaar kun je geen boterham verdienen."Dus ik ging door in de dagelijkse ratrace van de maatschappij en wat er van mij verwacht werd. Totdat het keerpunt kwam en ik dacht bij mijzelf wat ben ik aan het doen.....
Het kriebelde al heel lang om iets voor mijzelf te doen. Een eigen bedrijf!
Maar waar start je? En hoe?
Allemaal vragen die pas echt beantwoord worden als je bezig bent is nu mijn ervaring. Want gaande weg is dit een hele reis en daarbij blijf je leren.


Mijn creatieve bubbel bracht mij altijd weer even terug met beide voetjes op de grond. Dat zie ik nu pas in! Want als ik tot rust kom kan ik voelen en luister ik naar mijzelf! Dan komt er magie los. En met die magie kan ik creëren en doorgeven wat ik zo graag doe! Kunst maken en creativiteit doorgeven aan wie daar voor open staat.

 

Wat feitjes..

°Ik hou van eerlijk en oprecht
°Zo nu en dan kan ik lekker rebels zijn
°Enorme lachebek
°Liefhebber van festivals
°Hou niet van blote voeten
°Fan van oude meuk
°Tikkeltje anders hou niet van standaard