Lieve “creatieve” jij,

 

Ben jij op zoek naar jouw eigen creatieve natuur? Verlang jij ernaar om te creëren zonder beperkingen en opgelegde doelen? Wil jij genieten van het kunst maken met een spirituele touch? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Stel je eens voor: een rustige ochtend, omringd door de natuur, met een warm kopje cacao in je hand. De perfecte setting om te mediteren en je creativiteit te laten stromen. Hier, in deze serene omgeving, zal jouw zelfvertrouwen groeien en zul je weer in connectie komen met zowel de natuur als met jezelf.

Ik nodig jou uit om mee te komen op een reis naar innerlijke rust en creatieve vrijheid. Samen zullen we deze unieke ervaring delen en jouw creatieve potentieel ontdekken. Laat jezelf gaan en laat je intuïtie je leiden naar nieuwe artistieke hoogten.

Dus, lieve creatieve ziel, ben jij klaar om jouw innerlijke kunstenaar te omarmen en te laten stralen? Sluit je aan bij ons en laat je verrassen door de magie van creatie en zelfontdekking. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op deze inspirerende reis te gaan.

 

 

Het bevorderen van zelfvertrouwen en eigenheid kan leiden tot vele positieve aspecten in het leven.

Hier zijn een paar mogelijke voordelen voor jou:

 

  1. Creativiteit: Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en eigenheid kan de creatieve vaardigheden van jou gaan vergroten. Je zal je vrijer gaan voelen om je ideeën en emoties te uiten, wat kan leiden tot nieuwe artistieke en creatieve projecten.
  2. Zelfexpressie: Door jezelf te accepteren en te waarderen, kan jij jouw ware zelf beter uitdrukken. Jij zal je minder geremd voelen om je gedachtes, gevoelens en meningen te uiten, wat kan leiden tot meer authentieke relaties met anderen.
  3. Persoonlijke groei: Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en eigenheid kan leiden tot innerlijke groei en zelfontdekking. Jij kan jouw kracht en capaciteiten beter benutten en je persoonlijke grenzen verleggen, waardoor jij je mentaal, emotioneel en spiritueel kan ontwikkelen.
  4. Zelfacceptatie: Zelfvertrouwen en eigenheid helpen jou om jezelf te accepteren zoals jij bent, met al haar sterke en zwakke punten. Dit kan leiden tot meer zelfcompassie en een gezonder zelfbeeld.

Al met al kan het ontwikkelen van zelfvertrouwen en eigenheid de kwaliteit van leven van jezelf verbeteren en jou helpen om jouw volledige potentieel te bereiken.

 

 

Het opnieuw in contact komen met jezelf en de natuur door middel van creativiteit kan jouw een gevoel van rust, vreugde en voldoening brengen. Door jezelf te uiten door middel van kunst en creativiteit, kan jij jou emoties verwerken, je gedachtes ordenen en je innerlijke wereld verkennen. Dit kan leiden tot een dieper begrip van jezelf en jouw omgeving, en het kan jou helpen om meer in balans en in harmonie te leven. Het kan ook je zelfvertrouwen versterken, je creativiteit stimuleren en jou een gevoel van vervulling geven. Het kan jou inspireren om nieuwe dingen te proberen, jouw horizon te verbreden en jou nieuwe perspectieven te bieden. Over het algemeen kan het proces van creatief bezig zijn en in contact zijn met de natuur jouw welzijn en levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren.

 

Cacao kan helpen om je humeur te verbeteren, stress te verminderen en je energie te verhogen. Het bevat antioxidanten die goed zijn voor je gezondheid en kan ook een gevoel van geluk en welzijn bevorderen.

 

Mindfulness kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie. Het kan je helpen om meer in het moment te leven en je bewust te worden van je gedachten en gevoelens. Dit kan leiden tot een betere mentale gezondheid en een gevoel van innerlijke rust.

 

Creativiteit kan je helpen om je emoties te uiten, jezelf uit te dagen en nieuwe manieren van denken te verkennen. Door creatief bezig te zijn, kun je jezelf uitdrukken en je gevoel van voldoening vergroten.

 

De natuur kan een rustgevend effect hebben op je geest en lichaam. Door tijd door te brengen in de natuur, kun je stress verminderen, je stemming verbeteren en je energie verhogen. Het kan ook zorgen voor een gevoel van verbondenheid met de wereld om je heen en je helpen om meer in balans te komen.

 

Op aanvraag met een groep gelijkgestemden vrouwen vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! 
Wil je op de hoogte gehouden worden voor een volgende datum laat vrijblijvend je mail adres achter en je krijgt alleen hiervoor een speciaal bericht. 
Mail Creatieve Dag naar:

 

Wake up the lifeartist in you 

Op creatief avontuur in jou...

 

Een creatieve sessie en niet zomaar één. In deze creatieve 1 op 1 sessie gaan we op ontdekking, in jou. Ik neem je mee in de creatieve cirkel van denken, onderzoeken en maken. Tijdens deze sessie onderzoeken we welke technieken er bestaan ? En hoe gebruik je welk materiaal? We gaan nog  een stapje verder. Wat dieper. Op creatief avontuur in jezelf. Ik geef je stof tot nadenken en ik nodig je uit op zoek te gaan naar jouw eigen stijl. Zodat jij met een positieve mindset gaat doen waar je blij van wordt. Ik leer je jouw zintuigen te gebruiken en inspiratie te halen uit de kleine dingen om je heen. Na dit experiment weet jij je creativiteit weer in te zetten, kun je accepteren dat niet alles perfect hoeft en - erg belangrijk! - heb je er nog plezier in ook. 

 

Nieuwsgierig geworden? Hieronder lees je nog veel meer!

 

Een creatieve aanwakkering van jou inspiratie.

Van een hoofd vol naar ontdekken waar jouw interesses liggen. 
Je bent op zoek naar iets creatiefs (of je hebt het al) maar je weet niet waar te beginnen in deze overvolle wereld. Ik zet je weer even met beide voeten op de grond om jou te laten onderzoeken en te laten zien wat er al allemaal al in jezelf zit.

Doormiddel van vragen en een creatieve visualisatie gaan we aan de slag met een teken/ schrijf opdracht opdracht die jou verder gaat brengen in je creatieve flow. Hierdoor ga jij bewuster ervaren wat creativiteit voor jou kan gaan doen en zul je jouw eerste stappen gaan zetten om van creativiteit een routine te gaan maken in jouw leven. 

Voor jou als je kunst wilt maken en creativiteit een andere wending wilt laten geven aan je leven, en er klaar voor bent om helemaal in dat creatieve proces te willen duiken. Durf jij het met jezelf aan te gaan? 


Online of offline inspiratie sessie van een uur. 

Na aanmelding plannen we samen een geschikte datum in. Neem gerust contact op om mogelijkheden te bespreken!

 

 

 

Sessie inhoudt:

Resetten

Bewust je bron vullen

Kliedertijd

Ochtendsessie is van 9.30-12.30 

 

Een onderdompeling in het creatief proces waarin we terug gaan naar de basis en vanuit hier weer gaan creëren. Zodat jij weer vanuit jezelf inspiratie en creatie kunt gaan halen.


Dit is voor jou als je op zoek bent naar een creatiever leven maar ook zeker als jij het even niet meer weet waar het bij jou zit en weer naar boven wilt krijgen. 

Schrijven, tekenen, aquarel, natuurlijke duurzame materialen, zelfontwikkeling, creatieve ontwikkeling, ontspanning en vooral heel creatie fun. 


Prijs op maat. Er zijn meerdere mogelijkheden vraag er gerust naar!

Een sessie vanaf 3 uur €120,- Incl. (Particulier) 
Alle materialen zijn inbegrepen en natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop thee of koffie en lekkers. 

Plus je krijgt nog iets moois mee voor thuis om verder te kunnen creëren. 


Ik heb er zin in jij ook? 

 

Dit is het avontuur in grote lijnen…


Resetten
Jouw manier van kijken, voelen en doen heeft alles te maken met jouw creativiteit. Het is enorm belangrijk om je vrij te voelen. Waardoor je lekker uit je hoofd gaat en in een creatieve flow komt. 
We gaan samen kijken naar negatieve belemmeringen en stappen in een creatieve visualisatie die jouw creatieve flow een positieve vibe gaat geven. 
 
Bewust je bron vullen
Hier gaan wij door middel van creatieve hulpmiddelen jou bron vullen, maar dat doen we het zonder het internet. We doen inspiratie op door kleine simpele dingen. Soms is iets dichter bij dan je denkt. Waardoor je merkt hoe gemakkelijk het eigenlijk kan zijn om creatief bezig te zijn. Inspiratie is immers overal.
 
Kliedertijd
Materiaal en techniek zijn leuke onderdelen in het creatief proces. Ik wil je laten zien dat je met simpele tools, die weinig kosten, al heel veel plezier kunt hebben aan jouw creatieve reis. We beginnen bij de basis zodat je meer houvast gaat creëren voor jezelf. Want juist vanuit de basistechnieken ga jij pas leren! 

Je mag je fantasie de vrije loop laten. Er is geen idee gek genoeg.
Dit is het grootste & mooiste onderdeel van het creatieve proces. Dit is waar jij gaat groeien en je voelt het vertrouwen in jezelf. Zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst jouw eigen creativiteit kunt inzetten.
 
Al deze opdrachten zijn met zorg opgezet zodat je vanaf het  begin het proces met jezelf aangaat.
Dit proces  zal jouw stapje voor stapje een creatiever leven geven. Als je de verwachtingen opzij kunt leggen dat je de volgende dag al bij je doel bent dan is dit proces voor jou.  Je gaat zaadjes planten, je gaat experimenteren, je gaat het op jou manier allemaal eigen maken. En die technieken ga jij proberen zodat jij door veel te kliederen en te experimenteren alleen maar meer van jezelf gaat leren. Wil jij weer thuiskomen in jouw eigen creatieve bubbel en weer inzien dat het allemaal al in jou zit?
Dan nodig ik je graag uit in mijn atelier! 
 
Wil jij hier meer over weten of heb je nog vragen hierover stel ze gerust.