Wake up the lifeartist in you 

Op creatief avontuur in jou...

 

Een creatieve sessie en niet zomaar één. In deze creatieve 1 op 1 sessie gaan we op ontdekking, in jou. Ik neem je mee in de creatieve cirkel van denken, onderzoeken en maken. Tijdens deze sessie onderzoeken we welke technieken er bestaan ? En hoe gebruik je welk materiaal? We gaan nog  een stapje verder. Wat dieper. Op creatief avontuur in jezelf. Ik geef je stof tot nadenken en ik nodig je uit op zoek te gaan naar jouw eigen stijl. Zodat jij met een positieve mindset gaat doen waar je blij van wordt. Ik leer je jouw zintuigen te gebruiken en inspiratie te halen uit de kleine dingen om je heen. Na dit experiment weet jij je creativiteit weer in te zetten, kun je accepteren dat niet alles perfect hoeft en - erg belangrijk! - heb je er nog plezier in ook. 

 

Nieuwsgierig geworden? Hieronder lees je nog veel meer!

 

Dit is het avontuur in grote lijnen…


Resetten
Jouw manier van kijken, voelen en doen heeft alles te maken met jouw creativiteit. Het is enorm belangrijk om je vrij te voelen. Waardoor je lekker uit je hoofd gaat en in een creatieve flow komt. 
We gaan samen kijken naar negatieve belemmeringen en stappen in een creatieve visualisatie die jouw creatieve flow een positieve vibe gaat geven. 
 
Bewust je bron vullen
Hier gaan wij door middel van creatieve hulpmiddelen jou bron vullen, maar dat doen we het zonder het internet. We doen inspiratie op door kleine simpele dingen. Soms is iets dichter bij dan je denkt. Waardoor je merkt hoe gemakkelijk het eigenlijk kan zijn om creatief bezig te zijn. Inspiratie is immers overal.
 
Kliedertijd
Materiaal en techniek zijn leuke onderdelen in het creatief proces. Ik wil je laten zien dat je met simpele tools, die weinig kosten, al heel veel plezier kunt hebben aan jouw creatieve reis. We beginnen bij de basis zodat je meer houvast gaat creëren voor jezelf. Want juist vanuit de basistechnieken ga jij pas leren! 

Je mag je fantasie de vrije loop laten. Er is geen idee gek genoeg.
Dit is het grootste & mooiste onderdeel van het creatieve proces. Dit is waar jij gaat groeien en je voelt het vertrouwen in jezelf. Zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst jouw eigen creativiteit kunt inzetten.
 
Al deze opdrachten zijn met zorg opgezet zodat je vanaf het  begin het proces met jezelf aangaat.
Dit proces  zal jouw stapje voor stapje een creatiever leven geven. Als je de verwachtingen opzij kunt leggen dat je de volgende dag al bij je doel bent dan is dit proces voor jou.  Je gaat zaadjes planten, je gaat experimenteren, je gaat het op jou manier allemaal eigen maken. En die technieken ga jij proberen zodat jij door veel te kliederen en te experimenteren alleen maar meer van jezelf gaat leren. Wil jij weer thuiskomen in jouw eigen creatieve bubbel en weer inzien dat het allemaal al in jou zit?
Dan nodig ik je graag uit in mijn atelier! 
 
Wil jij hier meer over weten of heb je nog vragen hierover stel ze gerust.
 

 

Sessie inhoudt:

Resetten

Bewust je bron vullen

Kliedertijd

Ochtendsessie is van 9.30-12.30 

 

Een onderdompeling in het creatief proces waarin we terug gaan naar de basis en vanuit hier weer gaan creëren. Zodat jij weer vanuit jezelf inspiratie en creatie kunt gaan halen.


Dit is voor jou als je op zoek bent naar een creatiever leven maar ook zeker als jij het even niet meer weet waar het bij jou zit en weer naar boven wilt krijgen. 

Schrijven, tekenen, aquarel, natuurlijke duurzame materialen, zelfontwikkeling, creatieve ontwikkeling, ontspanning en vooral heel creatie fun. 


Prijs op maat. Er zijn meerdere mogelijkheden vraag er gerust naar!

Een sessie vanaf 3 uur €120,- Incl. (Particulier) 
Alle materialen zijn inbegrepen en natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop thee of koffie en lekkers. 

Plus je krijgt nog iets moois mee voor thuis om verder te kunnen creëren. 


Ik heb er zin in jij ook?