Kriebels krijg ik als mensen zeggen:" ik ben niet creatief!" Dan wil ik jou even wakker schudden. In de goede zin;)

ledereen wordt creatief geboren met een hoop talenten. Alleen kunnen omstandigheden ervoor zorgen dat je voelt alsof het voor jou niet is weggelegd. Negatieve opmerkingen als kind over dat je toch niet zo goed kon schilderen . Of je gunt jezelf geen tijd en bent altijd druk met allerlei ballen in de lucht te houden. Neem je ruimte want die heb je meer dan jezelf denkt. Laat jij je creativiteit toe, of zit er een schaamte op omdat je voor je gevoel maar wat zit te knutselen, prullen of iets onzinnigs doet? 

Of zeg je misschien stiekem tegen jezelf?Ja, maar ik kan niet tekenen. Nee hoor, dat leer ik nooit. Ik ben niet zo handig. Allemaal negatieve gedachtens daar we dus helemaal niks aan hebben die wij onszelf lekker laten aanpraten. Want jij kunt dat wel als jij jezelf openstelt daarvoor;) en serieus je eigen gevoel gaat volgen. 

Het is maar net waar leg jij je prioriteiten. Wat is jou mindset hierin? 

Ik pak mijn eigen ruimte voor creativiteit. Mijn uitlaatklep! Iets wat jij jezelf ook kunt gunnen. Ik heb mijzelf dit ook in de loop der jaren aangeleerd door bepaalde dingen anders in te zetten, dingen  anders te bekijken en toe te laten in mijn leven. En ik weet zeker dat jij het ook kan. 

Mijn ateliers  zijn om jou plezier te laten krijgen in het  maken van kunst en jou te inspireren op verschillende creatieve manieren. Ik wil jou niks leren ik wil jou laten ervaren.

Wil jij dat jouw creativiteit gaat stromen? Ga jij weer spelen in het leven?! 

 

Laat aquarel je begeleiden op een magische reis van creativiteit en groei. Spelenderwijs verbind je met jezelf en de natuur, experimenterend met kleuren en vormen om los te laten in perfectie. Ontdek de kracht van aquarel om niet alleen je artistieke vaardigheden te verbeteren, maar ook om persoonlijk te groeien. Durf te spelen, durf te kliederen, durf plezier te maken en zie hoe je groeit in dit prachtige proces. Aquarel is niet alleen een kunstvorm, het is een middel tot zelfontplooiing en verbinding. Zeg ja tegen deze creatieve reis en laat de resultaten je verrassen. Laat creativiteit je inspireren en laat het groeien op alle vlakken van je leven!

We doorlopen het creatieve proces van werken met aquarel doormiddel van te starten met de basis.

Hierin gaan we eerst beginnen met spelen, experimenteren en kliederen zodat jij je materiaal gaat leren kennen. Als je dit gaat ervaren ga je perfectie al losser laten en niet zozeer meer focussen op het eindresultaat. Je gaat creëren vanuit een heerlijke vibe, waarin je ook leuke technieken van mij mee gaat krijgen. Je zal er versteld van gaan staan wat er allemaal uit jou eigen handen gaat komen. Zelfs als je dit nog nooit hebt gedaan! Ook voor de meer ervaren creator is dit zeker een aanrader, ik begeleid ieder op eigen kunnen! 


Les 1  Experimenteren met gedachtes 
Les 2 Experimenteren met inspiratie
Les 3 Experimenteren met materiaal 
Les 4 Experimenteren met technieken
Les 5 Experimenteren met ontwerpen
Les 6 Ontwerp maken en delen 

Incl. Materiaal gebruik.

Samenvatting van de workshop voor thuis plus een klein cadeautje!

Atelier 2 uur 6 maal.

Start: vraag een datum aan

Samen creëren in een groepje van 4 gelijkgestemden. Voor jou als je verder wilt groeien en het aquarelleren nog meer eigen wilt maken. 

3 weken vol creatiefun onder mijn begeleiding online maar op de Sil manier want ik wil verbinden met jou en die stok achter de deur zijn, die jou soms die liefdevolle schop onder je kont mag geven. 

 

Terug in verbinding met jezelf, de natuur en jouw creatiekracht 

2 tot 3 opdrachten per week die simpel zijn en niet veel tijd in beslag hoeven te nemen en die iedereen uit kan voeren. 

Simpel vrij creëren vanuit een basis zodat je ook na deze cursus verder kunt gaan met creëren vanuit jezelf en hier meer vrijheid in gaat ervaren in het maken en in je dagelijkse leven. 

We duiken in het creatieve proces van 
Resetten door:
Belemmeringen van je af te schrijven. Positiviteit opzoeken door bewust te zijn.

Bewust je bron vullen door:
Inspiratie aan te wakkeren vanuit jezelf dus je hoeft niet meer te gaan zoeken. 


Klieder tijd en verbinden door: 
Je los te tekenen, te spelen met aquarel en de natuur. 


Spelen met basistechnieken van tekenen en aquarel. Jouw eigen project uitvoeren en genieten van jouw eigen creatie kracht en proces. 

Je krijgt een pakketje thuis gestuurd met materiaal zodat jij gelijk kunt starten. 

Voor jou als je op zoek zijn naar ontspanning, zelfontwikkeling, creatieve ontwikkeling en verbinding.

 

 

Meer over de besloten instagram cursus vindt je hier…

 


Wauw wat is het creatieve proces toch mooi! Als je los durf te laten wat je denkt te weten..

Dat, dat wil ik jou laten ervaren in mijn nieuwe online cursus op een besloten instagram account je staat hier in directe verbinding met mij en misschien wel andere creatieve die hun creativiteit weer aan willen zetten doormiddel van simpele kunstzinnige opdrachten die al je zintuigen aan het werk gaan zetten. Kom weer in balans met jezelf door jouw eigen creatiekracht in te zetten voor meer plezier in je leven.

Want wat we spelen is leven!

Ik neem je mee in een basis van kunst maken in verschillende vormen denk aan tekenen, aquarel en mixed media. Hiermee gaan we op zoek naar de creativiteit in jou. Want creativiteit is meer dan alleen maar maken. 

• 3 weken vol creatiefun onder mijn begeleiding

• Terug in verbinding met jezelf, de natuur en jouw creatiekracht

• 2 tot 3 opdrachten per week wanneer jij wilt en die niet heel veel tijd in beslag nemen.

Het enige wat je ervoor hoeft te doen is de commitment met jezelf aangaan dat dit echt is wat je wilt en dan gaat de rest vanzelf;)

Wil jij gaan ervaren wat creativiteit voor jou kan doen of wil je jouw creativiteit weer aanzetten? Ga je mee spelen?

Materiaalgebruik is heel simpel. Dus geen dure aanschaf nodig. Plus je krijgt een mooi pakket van mij waar je zo mee aan de slag kunt. 

 

Dit is het avontuur in grote lijnen…

Resetten Jouw manier van kijken, voelen en doen heeft alles te maken met jouw creativiteit. Het is enorm belangrijk om je vrij te voelen. Waardoor je lekker uit je hoofd gaat en in een creatieve flow komt.  In deze module gaan we daarom samen kijken naar negatieve  belemmeringen en gaan we deze omdraaien in positiviteit. Zodat jij aan de slag kunt gaan.

 

Bewust je bron vullen: Hier gaan wij door middel van creatieve hulpmiddelen jou bron vullen, maar dat doen we het zonder het internet. We doen inspiratie op door kleine simpele dingen. Soms is iets dichter bij dan je denkt. Waardoor je merkt hoe gemakkelijk het eigenlijk kan zijn om creatief bezig te zijn. Inspiratie is immers overal.  

Klieder tijd: Materiaal en techniek zijn leuke onderdelen in het creatief proces. Ik wil je laten zien dat je met simpele tools, die weinig kosten, al heel veel plezier kunt hebben aan jouw creatieve reis. Beginnen bij de basis zodat je meer houvast gaat creëren voor jezelf. Want juist vanuit de basistechnieken ga jij pas leren! 

Je mag je fantasie de vrije loop laten. Er is geen idee gek genoeg.

Dit is het grootste & mooiste onderdeel van het creatieve proces. Dit is waar jij gaat groeien en je voelt het vertrouwen in jezelf. Zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst jouw creativiteit kunt inzetten.   Al deze opdrachten zijn met zorg opgezet zodat je vanaf het  begin een proces met jezelf aangaat. Uiteindelijk zal dit proces (als je de opdrachten ook echt doet) jou een creatiever leven gaan geven, doordat jij het voor jezelf meer eigen maakt en een plek geeft in jou leven!

We gaan onszelf uitdagen met:

Tekenmateriaal ~ aquarel ~ collage ~ seizoens kunst ~ verbinding ~ experimenteren en de verwondering die er op ons pad komt!

 

Ik kies ervoor geen pleidooi te geven aan wat het jou allemaal op zou kunnen leveren. 
Deze keuze maak ik bewust omdat niemand hetzelfde is en ieder op zijn/ haar manier deze cursus of traject in zal stappen. Zoals bij al mijn trajecten zal ik kijken naar waar jij als persoon staat en waar jou behoeftes liggen. Vanuit daar zal de reis verder gaan en ik kan wel zeggen er zullen mooie dingen gaan ontstaan. 

Liefs Silvana