Kriebels krijg ik als mensen zeggen:" ik ben niet creatief!" Dan wil ik jou even wakker schudden. In de goede zin;)

ledereen wordt creatief geboren met een hoop talenten. Alleen kunnen omstandigheden ervoor zorgen dat je voelt alsof het voor jou niet is weggelegd. Negatieve opmerkingen als kind over dat je toch niet zo goed kon schilderen . Of je gunt jezelf geen tijd en bent altijd druk met allerlei ballen in de lucht te houden. Want in hoeverre geef jij jezelf de ruimte hierin? Laat jij je creativiteit toe?

Of zeg je misschien stiekem tegen jezelf?Ja, maar ik kan niet tekenen. Nee hoor, dat leer ik nooit. Ik ben niet zo handig. Allemaal negatieve gedachtens daar we dus helemaal niks aan hebben die wij onszelf lekker aanpraten. Want jij kunt dat wel als jij jezelf openstelt daarvoor;)

Het is maar net waar leg jij je prioriteiten. Wat is jou mindset hierin? Geef jij jezelf de ruimte? Laat jij je creativiteit toe?

Ik geef mijzelf de ruimte voor creativiteit. Iets wat jij jezelf ook kunt gunnen. Ik heb mijzelf dit ook in de loop der jaren aangeleerd door bepaalde dingen anders in te zetten, dingen  anders te bekijken en toe te laten in mijn leven. En ik weet zeker dat jij het ook kan. 

Dit big experiment is om jou plezier te laten krijgen in het tekenen en schilderen en jou te inspireren op verschillende creatieve manieren. Ik wil jou niks leren ik wil jou laten ervaren.

Wil jij dat jou creativiteit gaat stromen? Ga jij vanaf vandaag spelen? 

 

Herken jij dit?

° Vertel jij jezelf dat je niet creatief bent.

° Voel jij op de een of andere manier een blokkade in je creativiteit.

°Of je probeert maar wat, maar eigenlijk ben je altijd ontevreden over wat je maakt. 

° Weet je niet goed waar te beginnen bij zo een wit vel papier en je voelt je inspiratieloos.

° Ga je aan de slag om iets te maken en  kun je er amper van genieten omdat je het gelijk veel te ingewikkeld maakt voor jezelf.

° Merk je dat jij vaker creatief wilt zijn omdat dit jou rust en vrijheid geeft maar je weet niet goed hoe je dit toelaat in je leven , want je hebt het altijd te druk en voor je het weet is er weer een dag voorbij.

 

 

Creative Nature big experiment!


Resetten
Jouw manier van kijken, voelen en doen heeft alles te maken met jouw creativiteit. Het is enorm belangrijk om je vrij te voelen. Waardoor je lekker uit je hoofd gaat en in een creatieve flow komt. 
In deze module gaan we daarom samen kijken naar belemmeringen en gaan we deze duiveltjes omdraaien in positiviteit. Zodat jij aan de slag kunt gaan.
 
Bewust je bron vullen
Hier gaan wij door middel van creatieve hulpmiddelen jou bron vullen, maar dat doen we het zonder het internet. We doen inspiratie op door kleine simpele dingen. Soms is iets dichter bij dan je denkt. Waardoor je merkt hoe gemakkelijk het eigenlijk kan zijn om creatief bezig te zijn. Inspiratie is immers overal.
 
Kliedertijd
Materiaal en techniek zijn leuke onderdelen in het creatief proces. Ik wil je laten zien dat je met simpele tools, die weinig kosten, al heel veel plezier kunt hebben aan jouw creatieve reis.
Je mag je fantasie de vrije loop laten. Er is geen idee gek genoeg.
Dit is het grootste & mooiste onderdeel van het creatieve proces. Dit is waar jij gaat groeien en je voelt het vertrouwen in jezelf. Zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst jouw creativiteit kunt inzetten.
 

Creative nature big experiment

                                            

 
Al deze opdrachten zijn met zorg opgezet zodat je vanaf het  begin een proces met jezelf aangaat.
Uiteindelijk zal dit proces (als je de opdrachten ook echt doet) jou een creatiever leven geven,doordat jij het voor jezelf meer eigen maakt en een plek geeft in jou leven!
Stel je eens voor dat jij...
 

°Een positieve mindset gaat  ervaren door jou creativiteit in te zetten en te doen waar jij blij van wordt.

° Gaat spelen zodat je plezier hebt in het gene wat je maakt ook al is dat niet perfect. 

° Jouw zintuigen gaat gebruiken door te voelen, ruiken, zien, horen en proeven.

° Inspiratie gaat halen uit de kleine dingen van het leven.

° Jou hele proces als een ontdekkingsreis gaat zien alsof je opnieuw kind bent zodat je los gaat laten. 

 
 

 

Big experiment kladderboek met mooie opdrachtenkaarten.

Materialen pakket met mooie en vooral natuurlijk materiaal zoals natuurlijke waterverf, papier en nog meer maar dat is een verassing. 

2 live bijeenkomsten van 3 uur op vrijdagochtend.