Kriebels krijg ik als mensen zeggen:" ik ben niet creatief!" Dan wil ik jou even wakker schudden. In de goede zin;)

ledereen wordt creatief geboren met een hoop talenten. Alleen kunnen omstandigheden ervoor zorgen dat je voelt alsof het voor jou niet is weggelegd. Negatieve opmerkingen als kind over dat je toch niet zo goed kon schilderen . Of je gunt jezelf geen tijd en bent altijd druk met allerlei ballen in de lucht te houden. Want in hoeverre geef jij jezelf de ruimte hierin? Laat jij je creativiteit toe?

Of zeg je misschien stiekem tegen jezelf?Ja, maar ik kan niet tekenen. Nee hoor, dat leer ik nooit. Ik ben niet zo handig. Allemaal negatieve gedachtens daar we dus helemaal niks aan hebben die wij onszelf lekker aanpraten. Want jij kunt dat wel als jij jezelf openstelt daarvoor;)

Het is maar net waar leg jij je prioriteiten. Wat is jou mindset hierin? Geef jij jezelf de ruimte? Laat jij je creativiteit toe?

Ik geef mijzelf de ruimte voor creativiteit. Iets wat jij jezelf ook kunt gunnen. Ik heb mijzelf dit ook in de loop der jaren aangeleerd door bepaalde dingen anders in te zetten, dingen  anders te bekijken en toe te laten in mijn leven. En ik weet zeker dat jij het ook kan. 

Mijn ateliers  zijn om jou plezier te laten krijgen in het  maken van kunst en jou te inspireren op verschillende creatieve manieren. Ik wil jou niks leren ik wil jou laten ervaren.

Wil jij dat jou creativiteit gaat stromen? Ga jij weer spelen in het leven?! 

 

Wat ga jij ervaren in mijn atelier 

Als jij mijn atelier binnen stapt ervaar je een fijne, rustige en knusse sfeer, zodat jij je direct thuis zal gaan voelen als wij samen kennismaken. We nemen een heerlijke kop thee of koffie en kletsen even over het proces waar we in gaan duiken. Geheel aangepast op waar jij voor komt. In de workshops zal dit algemener zijn dan in de 1 op 1 sessies natuurlijk. Ook in de workshops kan ieder op zijn/haar eigen tempo het creatieve proces doorlopen. Daarna zal ik wat vragen gaan stellen om het proces aan te gaan slingeren. We zijn hier immers ook om verder te komen in die ontwikkeling dus daar hoort ook wat denkwerk bij. Nee, het is niet zomaar een ‘knutselwerkje’!

Al voert vrijheid en plezier de boventoon bij mij ;)  

Ik zal die zintuigen gaan prikkelen door je te laten voelen aan de bladeren. Om ze dan vervolgens door de verf te gaan halen zodat jij uit de simpelste dingen weer inspiratie kan gaan halen.  
Experimenteren en spelen zal weer bovenaan gaan staan om zo het loslaten van perfectie tegen te gaan. 
Dit kan op verschillende manieren het is maar net hoe jij dit creatie feestje wilt vieren!

Wanda play? 

Dan nodig ik je graag uit in mijn atelier! Waar verwondering, positiviteit en vrijheid voorop staan! De vrijheid om te creëren wat jij wilt!

 

Wat neem je mee aan ervaring en ontwikkeling

Tools om belemmerende gedachtes om te gaan creëren weet je (weer) sneller om te draaien naar het positieve.

Je gaat je zintuigen anders prikkelen hierdoor ga je ook anders naar de dingen om je heen kijken.

Je gaat inzien dat inspiratie te vinden is in het kleinste, het simpele zodat je nooit meer hoeft te zoeken naja bijna nooit het is en blijft een proces ;). hierin geef ik ook tools hoe je dit kunt blijven prikkelen. 

Je gaat jouw eigen magische box van creatie weer (her)ontdekken want er zit meer in jouwzelf dan je soms denkt. 
Je gaat opnieuw genieten van het creëren en ontdekken dat dit zoveel meer is dan alleen maar maken juist door te spelen en te experimenteren! 
Je gaat inzien dat dit gehele proces ook bij kan dragen aan het terug in verbinding komen met jezelf en de natuur.

En natuurlijk de ervaring van heel veel plezier en vrijheid in het creëren!

 

Aanmelden voor een van de workshops:

 

 

Workshop is geheel verzorgd met koffie of thee en lekkers.

We doorlopen het creatieve proces van tekenen, aquarel of mixed media geheel aangepast op de workshop waar de aanmelding voor gedaan is. 
Gebruik van alle materialen zijn inbegrepen en je gaat met jouw eigen creatie op handgeschept papier naar huis. 
Plus je krijgt een mooi samengesteld pakketje van mij mee naar huis om altijd terug te kunnen kijken op deze mooie atelier ochtend!

 

Workshops €. 34,95  creatieve sessie 1 op 1 €125,- prijzen zijn incl.voor particulier & Excl. voor bedrijf 

 

Aanmelden kan via de onderstaande knop. Na aanmelding ontvangt je een bevestiging en betalingsverzoek. 

Afmelden kan tot 24 voor aanvang bij latere afmelding kunnen de kosten helaas niet worden teruggevorderd. Dit geld voor workshops. 
Zie algemene voorwaarden.