Welkom in sil’s play atelier…

 

Wil jij creativiteit weer eigen maken, kom dan een ochtend spelen in mijn atelier!

 

Je vindt het eigenlijk heerlijk om te creëren en je wilt best eens wat meer met je handen bezig zijn. Het liefste wil je direct aan de slag en de mooiste creaties naar boven toveren. Je gaat direct mega uit je comfort zone want je hebt een voorbeeld voor je en dat ziet er zo mooi uit dat jij dat ook wilt, dat lukt niet! Frustratie op en top daar ligt het weer in de hoek! Wat doe je jezelf aan? Waarom maak je het jezelf zo moeilijk? 

 

Laat mij je helpen. Zodat jij gaat genieten van jouw eigen creativiteit.  En nee ik ga je niks leren dat doe jij helemaal zelf. Ik laat je beginnen bij het begin ;) zodat jij het jezelf eigen gaat maken.

Mijn doel is dan ook vooral andere te inspireren en plezier te laten ervaren op iedere laag van dat creatief proces. 

 

Wat ik enorm belangrijk vind is een veilige, rustige en knusse sfeertje creëren in mijn atelier. Vanuit rust krijg je ruimte, en vanuit deze twee belangrijke onderdelen kun jij heerlijk in jouw creatieve flow gaan komen om op jouw manier te gaan creëren. Hierdoor ontstaat weer ruimte voor jezelf en het kwetsbare want door het creatieve proces aan te gaan ontstaat er ook ruimte voor jezelf. Hieruit kan zich mooie magie ontvouwen en ga jij jezelf meer openstellen om los te laten en eigen vrijheid ervaren in het creëren, wat ook weer op andere lagen de lol terug kan geven.

 

Door te experimenteren kan je  de mindset van ‘dat kan ik niet’  makkelijker om gaan vormen naar iets positiefs.

Beginnen bij de basis en experimenteren gaat jou verder brengen in je creatief proces. In mij atelier werken we met vooral natuurlijke materialen en inspiratie uit de natuur. 

Ik laat jou spelen in mijn speeltuin, je gaat al je zintuigen aanzetten, zodat jij ook vanuit je hart gaat creëren! 

Je gaat naar huis met een mooie creatie van jezelf op handgeschept papier , een klein cadeautje van mij en een bak met inspiratie ;) en de motivatie om thuis lekker verder te gaan genieten van jou creatieve avonturen, die zeker te weten door gaan werken in het dagelijkse leven. 

 

Kijk er enorm naar uit om samen te gaan spelen!

Liefs Silvana 


Voor vragen of samenwerking neem vrijblijvend contact met mij op en ik beantwoord met liefde!