Klieder atelier voor volwassenen.. 

Wil jij kennis maken met mij en mijn manier van werken kom dan een ochtend kliederen..

 

Je vindt het eigenlijk heerlijk om te creëren en je wilt best eens wat meer tekenen en aquarel spreekt je eigenlijk ook wel aan. Het liefste wil je direct aan de slag en de mooiste creaties naar boven toveren. Je gaat direct mega uit je comfort zone want je hebt een voorbeeld voor je en dat ziet er zo mooi uit dat jij dat ook wilt, dat lukt niet! Frustratie op en top daar ligt het weer in de hoek! Wat doe je jezelf aan? Waarom maak je het jezelf zo moeilijk? 

 

Laat mij je helpen. Zodat jij gaat genieten van jouw eigen creatief proces. En nee ik ga je niks leren dat doe jij helemaal zelf. Ik laat je beginnen bij het begin ;) zodat jij het jezelf eigen gaat maken.

 

In dit experiment gaan we je mindset van ‘dat kan ik niet’  omvormen naar iets positiefs. We gaan in op wat basistechnieken van tekenen aquarel geheel in sfeer, onder het genot van een heerlijke stuk cake, kopje thee en rustig muziekje. Om jouw lekker thuis te laten voelen zodat jij in alle rust jouw eigen creatiekracht daar boven kunt toveren!

Beginnen bij de basis en experimenteren gaat jou verder brengen in je creatief proces. We gaan werken met vooral natuurlijke verf en inspiratie uit de natuur. 

Ik laat jou spelen in mijn speeltuin, je gaat al je zintuigen aanzetten, zodat jij ook vanuit je hart gaat creëren! 

Je gaat naar huis met een mooie creatie van jezelf op handgeschept papier , een klein cadeautje van mij en een bak met inspiratie ;) en de motivatie om thuis lekker verder te gaan genieten van jou creatieve avonturen.

 

Ik zie je graag in mijn atelier in Dinteloord! Adres geef ik graag door bij aanmelding. 

Wanneer: 1 april 

Tijd: 9.30-12.00

Kosten: Pilot €50,- / normale prijs €75,-

Creatieve groet,

Silvana 

Datum aanvragen kan altijd dan kijken we samen naar een optie!

Reactie plaatsen

Reacties

Maartje
8 maanden geleden

Aquarellen met Silvana, wat heeft dat met mij gedaan? De workshop gaf ruimte. en tijd om echt eens even stil te staan bij kleuren en methoden om bepaalde effecten te creƫren. Ik neem zelf te weinig of zelfs geen tijd voor creativiteit dus deze workshop was inspirerend. Silvana is een warme persoonlijkheid en zorgt ervoor dat je jezelf open durft te stellen voor nieuwe dingen. Een ochtend vol creativiteit.

Zonder oordeel schilderen/aquarellen open-minded durven zijn en fijne gesprekken hebben, dat was de ochtend in een notendop.

Ateliers gaan door met minimaal 3 personen.

Maximaal 6 personen, zodat ik jullie allemaal de persoonlijke begeleiding kan geven op een leuke manier ;) 

 

Schikt je deze datum niet, laat dan gerust een bericht achter om te kijken wat we dan kunnen doen!  

 

 

 

KLIEDER ATELIER CHALK IT VOOR DE JONGEREN..

Iedere maand een ander uitdaging waarin kinderen hun creatieve denkvermogen kunnen ontwikkelen.

Dit is niet zomaar een knutselmiddagje!

Hoe gaaf is het door dit ontwikkelingsgebied te stimuleren door kunstzinnig bezig te zijn.

Het kind staat hier centraal en werk daarom vanuit kleine groepen met maximaal 8 kinderen zodat ik de kinderen de aandacht kan geven die zij nodig hebben.
Ik ga hierbij aansluiten op de belevingswereld van de kinderen.
Het gaat niet om het presteren, ik ga ze laten experimenteren.
Ik stel vragen en laat de kinderen verbazen en verwonderen.

Als we kinderen verbinding laten maken tussen die twee hersenhelften ontstaat creativiteit!

Door kinderen te laten experimenteren worden zij spelenderwijs gestimuleerd om buiten de kaders te denken, op onverwachte situaties en vragen te reageren, oplossingen te bedenken.
Creativiteit is een vaardigheid waardoor je oordelen uitstelt, verbanden gaat leggen en je verbeeldingskracht in kunt zetten.

 

Datums:

22 maart

12 april 

Kosten: €9,50  p.p

Atelier Chalk It, Dinteloord.

Vragen stel ze gerust hieronder en ik beantwoord ze meestal binnen 24 uur.