Mijn kunst is geïnspireerd op de natuur en dat is duidelijk voelbaar.
Ik gebruik enkel natuurlijke materialen- of ik maak ze zelf-en mijn werk onderscheid zich door het fijne.


Het kleine.

Het kwetsbare en daardoor zo sterk.

Geboorte maanfase...

De maan heeft effect op jou karakter, interesses en zelfs jou lot. 
Ik vind het leuk om op een positieve manier wat kennis van de maanstanden mee te geven bij deze maanfases. Het kan jou eigenschappen versterken of juist proberen los te laten ;) experimenteer en kijk wat voor jou werkt...

Deze is met aquarelle op maat gemaakt op handgeschept papier.

Ieder zijn ze uniek en is er maar 1 van.

A5 29,95

A4 59,95

Exlusief lijst. 

Let op met aanvraag minimaal een week levertijd! 

 

 

Maankunst

€ 74,95

Maankunst

€ 74,95

Een unieke maanillustratie simpel en puur. 

De maan, prachtige verschijning niet? 
Hij staat in verbinding met ons hij beïnvloed het waterhuishouding hier op deze aardbol. Niet onwaarschijnlijk dat dit dus ook effect heeft op ons lichaam en onze emoties. 

Hij is opgezet met aquarellen, sennelier oliepastel op handgeschept papier en afgewerkt met oud boekpapier op A4 formaat. 

Inclusief lijst! 

 

De vlinder

Van speldeknopje tot rupsje volgevreten met groen kruip je in je cocoon.... Wat een transformatie waar wij van kunnen leren, want echt prachtig die mooie nieuwe kleren ;)..

Wij als mens hebben een vergelijkbaar proces. Een proces van terugtrekken en transformeren het is tijd daar gehoor aan te geven! Deze vlinder herinnert jou daar aan dat jij kan cocoonen maar daarin ook alles mag laten gaan. Zodat jij jou vleugels voor altijd uit kan slaan!

Macht Vrijheid Liefde Harmonie

Alle producten zijn met de hand gemaakte natuurlijke producten. Zij kunnen daarom van kleur verschillen en ook terug lopen in kleur. Het is zeer fragiel materiaal dus ook snel breekbaar.